Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Adventi Kalendárium (VIRTUÁLIS TERMÉK)
4.800 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Adventi Kalendárium (VIRTUÁLIS TERMÉK)

4.800 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Cikkszám: FRT-AK-001
Elérhetőség: Elérhető

VIRTUÁLIS TERMÉK! 

Adventi Kalendárium - 24 videóból álló produkció karácsonyi dalokkal, mesékkel a kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl-zenekartól, amelyhez a hozzáférést vásárlás után emailben küldjük el. 

Leírás és Paraméterek

A kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar az adventi időszakban minden napra készül egy meglepetéssel. Kiválasztották a kedvenc karácsonyi meséiket és verseiket, körberakták őket jókedvvel, csillagszórótól fűszeres otthoni illatokkal, téli fényekkel és persze mindegyiket bebugyolálták a legszebb karácsonyi Tintanyúl-dalokba, hogy az ünnepi készülődés igazán meghitt és örömteli legyen.

 

A zenekar december 1. és 24. között mindennap megajándékozza a vásárlót egy 5-8 perces videóval, amelyeket vásárlás után egyszerre, a vásárlásnál megadott email-címhez adott hozzáféréssel küldünk el.

Az akusztikus köntösbe bújtatott Tintanyúl-klasszikusok, mint az Igazi karácsony, a Téli szamba vagy a Mézeskalács mellett elhangzanak többek közt Farkasházi Réka, Richard Scarry, a Grimm testvérek, Szabó T. Anna vagy Kovács András Ferenc meséi és versei is.

 

Az Adventi Kalendárium elérésének részletei:

  • Az Adventi Kalendárium 24 epizódját egy Google Drive-linken küldjük el.
  • Ez a link a vásárláskor megadott email-címmel érhető el!

FIGYELEM! EZ A TERMÉK CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL VAGY ELŐRE UTALÁSSAL ÉRHETŐ EL!

A vásárlás és a link megérkezése között akár több óra is eltelhet. Ha 24 óra múlva sem kaptál hozzáférési linket, akkor kérlek, jelezd ezt nekünk az info@iranyasuli.hu e-mail címen.
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek