Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Nordmann műfenyő 150 cm, 415 ág, ajándék fenyő illatosítóval

Nordmann műfenyő 150 cm, 415 ág, ajándék fenyő illatosítóval

Cikkszám: HPPL-HOP1000750
Várható szállítás: 2024. július 23.
Elérhetőség: Elérhető
Nordmann műfenyő, 150 cm magas, 415 ággal.

Leírás és Paraméterek

Nordmann műfenyőink esetében 4 különböző méret közül választhatod ki a számodra legideálisabbat.

Jó választás, ha nem szeretnél minden évben új fenyőfát vásárolni és még a környezetet is véded. Fém talpába állítva stabilan áll.

Ágai kihajtogathatóak, így ha gondosan elrendezed őket, esztétikus és szimmetrikus megjelenést kap a fa, majd az ünnep végével egyszerűen elteheted dobozába, a következő évre.

150 cm-es magasság 415 db ággal  Csomag súlya: 2,18 kg  Csomag mérete: 91x12x13 cm

 Az elvárt vásárlói élmény és a te személyes megelégedésed érdekében, kérjük vedd figyelembe, hogy a fa szétszerelt állapotban érkezik hozzád.  Előfordulhat, hogy a fa ágai a csomagolás és a szállítás során kissé megnyomódhatnak,vagy a levelei lelapulhattak, ezért kérlek vedd figyelembe, hogy az összeállítás során időt kell szánni arra, hogy az ágakat beállítod és a leveleket is megigazítod oly módon, hogy azok a legjobban hasonlítsanak az igazi fához. Ez némi időbe és fáradságba telik, a fa magasságától függően kb. 30-60 percbe, de hidd el, megéri, így a fenyőfád az ünnep méltó dísze és szimbóluma lesz majd.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.