Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
13.990 Ft

Melissa & Doug 40601 SZEREPJÁTÉK GYÓGYULJ MEG ELSŐSEGÉLY JÁTÉKSZETT

13.990 Ft
Cikkszám: NTTD-MD40601

Leírás és Paraméterek

Állj készen a játék vészhelyzetekre!

A 25-darabos Melissa & Doug Gyógyulj meg! Elsősegély Orvosi Készlet élethű kiegészítőkkel nagy segítségére lesz a kis gyógyítóknak a sérülések ápolásában! A három évesnél idősebb gyerekek eljátszhatják, hogy töréseket és rándulásokat rögzítenek gipszbe és pólyába, sebeket tisztítanak ki kendővel és gézzel, bekötözik a bibiket, és betegséget enyhítenek a tubussal, spray-jel, szemcseppel, és jeges tasakkal.

Az újraírható kártya segítségével fel tudják jegyezni a kis orvosok a diagnosztizált betegséget és az alkalmazott kezelést.

A készlet minden egyes darabját egy zárható elsősegély dobozban lehet tárolni, melyet könnyű tisztántartani. Ezzel a játékkészlettel a gyermekben esetlegesen felhalmozódott, orvosokkal szembeni stresszét dolgozhatja fel a kicsi, továbbá empatikus és gondoskodó viselkedésre ösztönzi.

Egy szórakoztató és lenyűgöző módja az orvos-látogatással járó stresszhelyzet enyhítésére, valamint a képzeletbeli, gondoskodó és empatikus játék ösztönzésére.

Fedezd fel a játék számtalan formáját ˇ KÖTÖZD A BIBIT: óóó, a páciens elesett az udvaron és lehorzsolta a térdét! Töltsd ki a kártyát és határozd meg, hogy milyen eszközök szükségesek a seb kitisztításához és sérülés kezeléséhez. ˇ MENTŐS MECCS: Párnák segítségével alakíts ki egy akadálypályát a padlón. Csukd be az elsősegély dobozt, halmozd fel a tetejére az eszközöket és egy kézben tartva szlalomozz az akadálypályán. Lássuk, mennyi tárgyat tudsz megtartani a dobozon!? ˇ SÉRÜLÉS SORSOLÁS: keress egy már felhasznált papírlapot, készíts belőle kis fecniket és írj fel rájuk különböző sérüléseket, ami miatt elsősegélyben részesülhet egy páciens. Majd keverd össze a fecniket, húzz közülük egyet és kezeld a pácienst a sérülés alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek