Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Logikai fejlesztõ oktató játék gyerekeknek
9.990 Ft

Logikai fejlesztõ oktató játék gyerekeknek

9.990 Ft
Cikkszám: SCHN-KBL-419

Leírás és Paraméterek

Mindannyian tudjuk, hogy a gyermeki elme csiszolását sosem lehet hamar elkezdeni. Hiszen azt szeretnénk, hogy okos és leleményes felnőtt, valamint sikeres ember legyen az életben. Ez nagyban alapszik a gyermekkori oktatáson és az ebben a korban elsajátított készségeken. A kütyü tökéletes kihívást nyújt a gyermeki elme számára. Megtornáztatja az agy fogaskerekeit, és fejleszti a gondolkodását és a logikai készségeit. 

A gyermeked különböző kihívásokkal, problémákkal találja szembe magát, amelyekre megoldást kell találnia. Így játszva fejleszti ezen készségeit, amelyeket még később is rengetegszer fog alkalmazni, mert nem fog leblokkolni egy kihívás előtt.

A játék menete: Válasszatok ki egy kártyát, figyeljétek meg a rajta szereplő mintát, majd próbáljátok ezt a mintát kirakni a puzzlére is. Ezt akár időre is lehet játszani, hogy még jobban fokozza az élményt. Ha idővel ez már túl egyszerű lesz és szinte csukott szemmel is kirakja a gyermek, akkor elérkezett az idő a 2. szintre. Amikor már nem csak a színeket kell összeilleszteni, hanem különböző formákat is.

A logikai fejlesztő oktató játék gyerekeknek tulajdonságai:

- Súlya: 450 gramm

- Mérete: 19 x 23,5 x 3,5 cm

- Anyaga: fa -

Életkor: 4+

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db tároló dobozt
  • 1 db homokórát
  • 1 db homokóra és kártyatartó állványt
  • 1 db 2 oldalas játéktáblát
  • 18 db két oldalas puzzle kártyákat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek