Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Varázslatos játékok

Rendezés:
Nézet:
Elérhető
Kisfelfedezőknek ajánljuk ezt a szettet, amelyben 3 egyszerű kísérlet található, amelyet 8 év feletti gyerekek végezhetnek. 
3.490 Ft
Elérhető
Palackposta-készítő DIY-szett 6 éves kortól ajánlott.
3.490 Ft
Elérhető
Kisfelfedezőknek ajánljuk ezt a szettet, amelyben 4 egyszerű kísérlet található, amelyet 6 év feletti gyerekek végezhetnek. 
3.990 Ft
Elérhető
Slime-készítő szett, csillámmal, konfettivel, biztonságos alapanyaggal. 
5.490 Ft
Elérhető
A mesék világába varázsol, és a természet szeretetére nevel ez a csodás játék: My Fairy Garden, egy igazi kis tündérkert. 4 éves kortól ajánljuk. 
6.490 Ft
Elérhető
A mesék világába varázsol, és a természet szeretetére nevel ez a csodás játék: My Fairy Garden, egy igazi kis tündérkert unikornisokkal. 4 éves kortól ajánljuk. 
6.990 Ft
Elérhető
Bűvészdoboz kezdő varázslótanoncoknak. 
6.990 Ft
Elérhető

Fürdőgolyó-készítő szett, csinos bőröndben, amellyel remek szórakozás és csodálatos "színes-szagos", igazi kísérletező élmény! 

7.590 Ft
Elérhető
Bűvészdoboz kezdő varázslótanoncoknak, illuzionista mutatványokkal.
7.990 Ft
Elérhető

Fürdőgolyó-készítő "gyár", amellyel remek szórakozás és csodálatos "színes-szagos", igazi kísérletező élmény! 

 

8.990 Ft
Elérhető
A világ legdivatosabb játékához egy komplett kis laboratóriumot is ajánlunk. Íme, a legmenőbb, legújabb fiús Slime-laboratórium! 6 éves kortól ajánljuk. 
8.990 Ft
Elérhető
A világ legdivatosabb játékához egy komplett kis laboratóriumot is ajánlunk. Íme, a legmenőbb, legújabb lányos Slime-gyár! 6 éves kortól ajánljuk. 
8.990 Ft
Elérhető

Egy igazi varázsvilág, melyben egy pici kertet alkothat a gyermek, a szórakoztatás mellett fejleszti a finommotorikai képességeket, a kreatív látásmódot is, és elkészít egy szép dekorációt is. 8 éves kortól ajánlott.

9.490 Ft
Elérhető

Fényvarázs, azaz különleges világító lámpa készítő szett, amely remek szórakozás és közben szemet gyönyörködtető alkotások születhetnek. 6 éves kortól ajánlott.

 

9.490 Ft
Elérhető
A mesék világába varázsol, és a természet szeretetére nevel ez a csodás játék: My Fairy Garden, egy igazi kis tündérkert, az új változat világítós házikóval minden kis- és nagy gyermeket elvarázsol.. 4 éves kortól ajánljuk. 
10.990 Ft