Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü

Okosító játékok

Rendezés:
Nézet:
Elérhető
Mágneses tábla-puzzle a világ állatainak megismeréséhez.
3.490 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztő játék, amely könnyedén magunkkal vihető utazáshoz is. 8 éves kortól ajánlott.
3.690 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztő játék, ahol mágnestáblán kell elhelyezni Noé bárkájának állatait. 5 éves kortól ajánlott.
3.690 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztő játék pingvinekkel, amely utazáshoz is könnyedén magunkkal vihető. 5 éves kortól ajánlott.
3.690 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztő játék pingvinekkel, amely utazáshoz is könnyedén magunkkal vihető. 7 éves kortól ajánlott.
3.990 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek Magyarországgal, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat és nem utolsósorban angoltudásukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek az angol nyelvvel,szókincsüket gazdagítva, észrevétlenül fejlődve.
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a világ országaival, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek az állatok világával, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 4  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a képekkel, vizuális memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a híres találmányokkal, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a világ történelmével, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 4  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek az ABC-vel, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 4  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a különböző foglalkozásokkal, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 6 éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a mesék világával, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 4  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a szinonimákkal, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 7  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek különböző korszakok jellemzőivel, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 5  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a számok világával, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 5  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a környezetismerettel, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a világ városaival, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 7  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a tudományos ismeretekkel, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 4  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a farmon élő állatok világával, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek Magyarországgal, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 8  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a ragadozó állatok világával, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 4 éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a közlekedéssel, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Remek agytorna, okosító és szórakoztató családi játék, 7  éves kortól ajánlott. Játszva ismerkedhetnek a gyermekek a legendás lényekkel, sok-sok hasznos tudást begyűjtve és rendszerezve, memóriájukat észrevétlenül fejlesztve. 
4.290 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztőjáték 8 éves kortól.
5.290 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztőjáték 7 éves kortól.
5.290 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztőjáték 8 éves kortól.
5.490 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztőjáték 5 éves kortól.
6.990 Ft
Elérhető
Okosító, készségfejlesztő és főképpen szórakoztató családi társasjáték 8 éves kortól, egészen 99 éves korig. 4 játékos játszhatja.
7.990 Ft
Elérhető
Logikai fejlesztőjáték 8 éves kortól.
8.490 Ft