Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
7.990 Ft
Menny.:db

Janod 02012 Jenga - színes egyensúlyozó fajáték

7.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NTTD-J02012
Várható szállítás: 2023. június 07.
Elérhetőség: Elérhető

Leírás és Paraméterek

A türelem és a stratégia áll ennek a színes fa ügyességi játéknak a középpontjában 3 éves kortól!

A játék célja egyszerű: gyermekének először fel kell építenie a tornyot úgy, hogy a tömböket 3-as sorokba helyezi és a színeket összekeveri, a szórakozás érdekében. Minden sornak merőlegesnek kell lennie az előzőre.

Ezután kétféle játék lehetséges: a színek megtanulása vagy az egyensúly játék. Azoknak a gyerekeknek, akik meg akarják tanulni a színeket, el kell dobni a kockát, majd eltávolítani a toronyból a kocka által meghatározott színű darabot. Ezután merőlegesen és egy kézzel kell elhelyezni ezt a darabot a torony tetején. Ezután továbblépünk a következő játékoshoz. Azoknak az idősebb gyermekeknek, akik szeretnék fejleszteni türelmüket felváltva kell eltávolítaniuk a tömböt az egyik kezükkel, és a tetején cserélni a kocka használata nélkül.

A Janod Jenga egy olyan kreatív, fejlesztő játék gyermekek számára, mely a 2013-as évben elnyerte a Canadian Toy Testing Council díjat. A Canadian Toy Testing Council egy olyan elismerés, mely családok által tesztelt magasan kiemelkedő, új, jó minőségű, fejlesztő, kreatív játékokat díjazza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek