Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Termékeinkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Ez azt jelenti, hogy ha meggondolta magát, és mégsem szeretné használni a terméket, vagy más, mint amit elképzelt, 30 napon belül visszaküldheti részünkre, és mi visszafizetjük a termék árát.

A termék visszaküldésének költségei azonban Önt terhelik, és csak nem használt állapotú, sérülésmentes, bontatlan csomagolású terméket veszünk vissza, eredeti számlával együtt. Utánvétellel küldött csomagokat nem tudunk átvenni. Kérjük, mielőtt visszaküldi vagy visszahozza a terméket, értesítsen bennünket telefonon (20/9547144) vagy e-mailben (info@arterego.hu), és elküldjük a pontos címet, ahová a csomagot várjuk. Az átvételi pontunkon csak az ott átvett termékeket vesszük vissza.

A pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető vásárlási utalványokra. Akciós csomagok vagy csomagon kívül nem kapható termék esetén csak a teljes csomagra tudjuk érvényesíteni a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát.

Ezen felül természetesen biztosítjuk a vásárlóink számára az elálláshoz való jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően, melyről bővebben ide kattintva tájékozódhat.