Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
Gabol Planet uzsonnatartó
4.190 Ft

Gabol Planet uzsonnatartó

4.190 Ft
Cikkszám: GA-227175

Hátizsákban is elférő, uzsonnás táska fiúknak, vagány mintával, hőtartó fóliabevonattal, mely frissen tartja gyermekünk uzsonnáját.
Mérete: 21×5×13 cm, További infók: a képek alatt

Gyártó: Gabol

Leírás és Paraméterek

Uzsonnás táska fiúknak, amely hátizsákban is elfér, vagány mintával, hőtartó fóliával, melynek segítségével sokáig friss marad gyermeked uzsonnája.

Az iskolába is viheti magával a gyermek, de az osztálykirándulás során is jól fog jönni, amikor egész napra csomagolni kell neki ennivalót.

Minőségi alapanyagokból készült, melyek biztosítják tartósságát, és több éves használhatóságát.

Kis mérete okán elfér a hátizsákban is, és az uzsonna szendvics, vagy gyümölcs néhány órán keresztül egészen biztosan friss marad benne.. Arra azonban vigyázni kell, hogy meleg idő esetén nem tanácsos sokáig benne tárolni a könnyen romló élelmiszereket (pl. húskészítményeket, tejtermékeket).

Előnye: mintája nem mesehős-specifikus, így nem "növi ki" a gyermek egyik pillanatról a másikra, örömmel viseli több éven át. Trendi designja nem válik idejétmúlttá, ellentétben a legtöbb, szezonális divatirányzattal. 

Bolygónk védelme érdekében a Gabol iskolatáskák és iskolai kiegészítők PVC mentesek. Iparági újításoknak köszönhetően olyan környezetbarát anyagokat használnak fel a táskák gyártásához, melyek nem károsítják Földünket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.