Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató
3.490 Ft
Menny.:db

Bumm, Bumm, Bumm CD

3.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1218797
Várható szállítás: 2023. február 08.
Elérhetőség: Elérhető
Az év hazai gyermekalbuma díjat kapta az album 2017 tavaszán, a Fonogram-gálán. 

Leírás és Paraméterek

A Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar 2006 óta három albumot jelentetett meg.

Ezek közül, 2012-ben a Hajnali csillag peremén című albumot, valamint 2015-ben a Tündérvándor című albumot is Fonogram –díjra jelölték az „Az év hazai gyermek albuma’ kategóriában Az előbbi a Megneoton Kiadó, utóbbi pedig a Tom- Tom Records gondozásában jelent meg. 

A „BUMM –BUMM– BUMM” című  negyedik lemez anyaga is követi a zenekar által kitűzött hagyományokat. Ezen album anyagának vázát is hazai kortárs költők versei adják. Csukás István, Dolák - Saly Róber, Kukorelly Endre, Kovács András Ferenc és Finy Petra versei elevenednek meg a zenekar tagjainak megzenésítésében.

Dalok a családról, a barátságról, szeretetről, elfogadásról, szerelemről, fontos emberi értékekről.
A hangzásvilág kialakításakor az alkotók különösen figyelnek arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtsanak a dalok.

Farkasházi Réka színésznő, drámapedagógus a zenekar énekese, három ermek anyukája. Fontos feladatának érzi, hogy az igényes szövegek és zenei világ által egy érzékeny lelkű, nyitott, értő közönséget neveljen ki. Zenésztársai, akik egytől-egyig az ország legnagyszerűbb zenészei közé tartoznak, aprólékos munkával alakítják ki a lemez anyagát kicsik és nagyok örömére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek