Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató

Ars Una

Az Ars Una Studio története immár 27 évre tekint vissza: 1991-ben képeslapok kiadásával indult a cég tevékenysége. Kezdetben a saját tervezésű városi és alkalmi képeslapok gyártása, forgalmazása tette ismertté az Ars Una fekete-fehér-piros logóját.

Az elkövetkező években díszzacskók és csomagolópapírok tervezésével és forgalmazásával bővült a cég tevékenysége. A cég először az ajándékzacskó és csomagolópapír termékkörre szerezte meg a jogdíjas licencek, pl. Disney-figurák felhasználási jogát, majd 1998-tól iskolai papírárukat is elkezdett gyártani azok megjelenítésével (füzet, órarend, füzetcímke, füzetborító, dosszié).

2002-től, a gyártói kapcsolatok kiépítésével további iskolai termékek (iskolatáska, tolltartó, hátizsák, tornazsák, írószer stb.) importjával szélesítették a választékot. Az Ars Una termékeire jelentős magyarországi kereslet jelentkezett, az árbevétele fokozatosan nőtt. 

A késztermékek kezdeti sikerei alapján saját tervezésű iskolatermékek forgalmazását kezdték meg a 2005-ös évben. Így a termék megtervezésétől az anyagok kiválasztásáig a teljes gyártási folyamatot és minőséget ellenőrzés alá vonták.

Speciális gerincbarát, orvosi szempontoknak is megfelelő iskolatáska formákat vezettek be, amelyeket folyamatos tesztelések és fejlesztések során évről-évre tökéletesítenek.

A termékek tervezése és gyártása során kiemelt figyelmet fordítanak az egészségvédelemre - ez az iskolatáskák gerinckímélő kialakítása mellett az Ars Una-kulacsok anyagát tekintve is igaz: minden kulacs BPA-mentes műanyagból készül a garantált biztonság érdekében.

A 2010-es évektől a magyarországi iskolaszer piac egyik meghatározó szereplőjévé vált az Ars Una. Ennek és a minőségi dizájn-felhasználásnak köszönhetően egyre több jogdíjszerződést sikerült kötniük, és napjainkra elmondható, hogy minden jelentős licenctulajdonossal gyümölcsöző kapcsolatot építettek ki. Pillanatnyilag a következő, nemzetközileg is ismert és méltán elismert dizájnok forgalmazója a cég: Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Brasil, Lamborghini, FTC, valamint a Vespa Piaggio.

A nemzetközi dizájnok mellett az elmúlt évek során egyre több saját tervezésű mintát fejlesztett ki az Ars Una. Ennek köszönhetően a termékkínálat egyedivé és rendkívül széles körűvé vált. Az aktuális trendek figyelembevétele mellett az a törekvés, hogy harmonikus színvilágú, magas esztétikai élményt nyújtó, és igazán kedves, szerethető karakterek kerüljenek a termékekre. A grafikus csapat tagjai fiatal magyar tehetségek, tele ötletekkel és folyamatosan megújuló inspirációkkal – hogy minden évben meg tudják lepni a kisebb és nagyobb gyerkőcöket egyaránt.

Az Ars Una hisz benne, hogy igényes, minőségi termékekkel lehet csak a vásárlókat hosszú távon kiszolgálni, ezért minden új minta és termék tervezése során egyaránt törekszenek az egyedi, kreatív megoldások alkalmazására.  Évente 8-12 új dizájnvonalat terveznek és gyártanak közel 60 féle termékre. A teljes iskolaszer választékot így azonos mintavilággal kínáljuk a gyermekeknek az iskolakezdéshez, valamint kiegészítőket kicsiknek és nagyoknak egész évre.

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Rendezés:

Ars Una Flying Sharks tisztasági csomag

Elérhető
Vagány repülős-cápás mintával díszített 4 részes tisztasági csomag alsós fiúknak.
2.490 Ft

Ars Una Kirra Koala tisztasági csomag

Elérhető
Kedves koalamintával díszített 4 részes tisztasági csomag alsós lányoknak.
2.490 Ft

Ars Una Jungle tisztasági csomag

Elérhető
Vidám dzsungelmintával díszített 4 részes tisztasági csomag alsós lányoknak.
2.490 Ft

Ars Una Geek tisztasági csomag

Elérhető
Vagány kockás mintával díszített 4 részes tisztasági csomag alsós fiúknak.
2.490 Ft

Ars Una Black Panther tisztasági csomag

Elérhető
Vagány párducos mintával díszített 4 részes tisztasági csomag alsós fiúknak.
2.490 Ft

Ars Una Fly High nyuszis keskeny mobiltartó

Elérhető
Praktikus kiegészítő a mindennapokban ez az üde színvilággal és nyuszis mintával díszített mobiltartó, amely hosszú ideig segít megőrizni kislányod telefonjának épségét.
2.490 Ft

Ars Una Forest in my Heart őzikés keskeny mobiltartó

Elérhető
Praktikus kiegészítő a mindennapokban ez az üde színvilággal és őzikés mintával díszített mobiltartó, amely hosszú ideig segít megőrizni kislányod telefonjának épségét.
2.490 Ft

Ars Una Kimmy koalás keskeny mobiltartó

Elérhető
Praktikus kiegészítő a mindennapokban ez az üde színvilággal és koalás mintával díszített mobiltartó, amely hosszú ideig segít megőrizni kislányod telefonjának épségét.
2.490 Ft

Ars Una Cute and Wild sünis keskeny mobiltartó

Elérhető
Praktikus kiegészítő a mindennapokban ez az üde színvilággal és koalás mintával díszített mobiltartó, amely hosszú ideig segít megőrizni kislányod telefonjának épségét.
2.490 Ft

Ars Una Fairy Manor lovas keskeny mobiltartó

Elérhető
Praktikus kiegészítő a mindennapokban ez az üde színvilággal és lovas mintával díszített mobiltartó, amely hosszú ideig segít megőrizni kislányod telefonjának épségét.
2.490 Ft

Ars Una Slofy lajháros keskeny mobiltartó

Elérhető
Praktikus kiegészítő a mindennapokban ez az üde színvilággal és lajháros mintával díszített mobiltartó, amely hosszú ideig segít megőrizni kislányod telefonjának épségét.
2.490 Ft

Ars Una Woodland Magic keskeny hengeres tolltartó

Elérhető
Cuki mókusos grafikával díszített, cipzáras, henger alakú, egy rekeszes tolltartó alsósoknak és felsősöknek. 
2.490 Ft