Webáruházunkban sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény javítása érdekében. Részletek és adatvédelmi tájékoztató

Abracadabra World Shop

Az Abracadabra World ötletgazdái anyukák, akik maguk is különböző korú gyermekeket nevelnek. 2020-ban indították az oldalt, azzal a céllal, hogy hozzájuk hasonlóan elfoglalt, időhiányban szenvedő szülők számára adjanak kész megoldásokat, tippeket egyes gyereknevelési témában. Ha valakinek nem lenne ideje minden könyvet elolvasni és minden tanácsot végigböngészni, akkor az Abracadabra World digitális anyagai segíthetnek. 

Mostantól itt az IrányASuli.hu webáruházban is elérhetőek a kiadványok, amely jelenleg 3 digitális anyag, amelyhez vásárlás után e-mailben érkezik meg a hozzáférés. A különleges nyuszis érzelemkártyát pedig a szokásos szállítási módokon, akár a többi termék mellé is lehet rendelni. 

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

Nyuszis érzelemkártya

Elérhető
42 lapos nyuszis érzelemkártya gyerekeknek. 
3.990 Ft

Óvd a Földanyát!

Elérhető
Digitális, letölthető munkafüzet, 4 hétre, 28 napra, naponta 1-1 feladattal, hogy közösen tegyünk valamit bolygónk jövőjéért.
4.990 Ft

Gyermekek gyásza

Elérhető
Egy szakemberek által összeállított digitális, letölthető anyag, mely segíti a szülőt, hogy hatékonyan támogatni tudja gyermekét a veszteségek feldolgozásában. 
5.990 Ft

Szorongásból mosolygás

Elérhető

Digitális anyag, vásárlás után letölthető!

Hogyan óvhatod gyermeked lelki egészségét, amikor sok a bizonytalanság? Szorongásoldó játékok, gondűző meditációk, bátorító mesék, turbókonyha és még tucatnyi tipp és trükk egy helyen.

6.990 Ft